Feel Alive.

Termék keresés:

kep 14 v2Valóban a méret a lényeg?

 

A kérdés egyértelmű, a válasz pedig szubjektív. Nagymértékben befolyásolja az értelmezését az, hogy milyen szövegkör-nyezetben, milyen témában hangzik el. Így a „megfelelő” válasz is szerteágazó lehet. De nem véletlenül kezdem ezzel a cikket…

kép14halas v2Rövid, akár egyéjszakás kalandok

 

A bojlizást - vagy nevezzük inkább ponty horgászatnak - nagyon sokan a legalább egy hetes vagy még ennél is hosszabb horgász-túrákkal azonosítják. A nagyhal fogás ered-ményességét tekintve nem is férhet hozzá kétség, hogy ez lenne az ideális. Azonban azt be kell látnunk, hogy nagyon kevés ember van, akinek megvan erre a lehetősége a családja és a munkája mellett.

kep 23 700x613px"Balatonra mentem, majd megcsinálom máskor..."

 

Elkezdtem keresni a lehetőségét egy igazi balatoni pontyozásnak, azonban mostanáig ez nem jött össze. De ami késik, nem múlik, szokták mondani. Szerencsére adódott egy lehetőség és nekem sem kellett ennél több, máris csomagoltam a cuccaimat. Igaz, ren-geteg dolgom volt, de már oly' régóta vágytam erre, hogy mindent félretettem, és csak annyit mondtam: a Balatonra mentem, majd megcsinálom máskor…

Basiair teszt eredményOlyat fogtam, amilyet mindenki szeretne

 

Talán sokan úgy gondolják tévesen, hogy a prémium termékeknek a magas árfekvésük a legkiemelkedőbb jellemzője, pedig ez közel sincs így! Valóban, ezen termékek ára maga-sabb az átlagosnál, de nézzünk kicsit a dol-gok mögé, mit kapunk cserébe ezért.

windcast cikk belyeg 2 v2Górcső alatt a Daiwa Windcast család

 

Partról, akadó közvetlen közelében történő horgászatot bemutató cikkel már nem eggyel találkozhatott az olvasó. Valószínűleg mind-nek megvolt a maga hasznos mondani-valója. Természetesen nem én és nem most találom fel a Spanyol viaszt, de talán mégis tudok némi újdonsággal szolgálni ebben a cikkben. Hiszem azt, hogy azok a nüansznyi különbségek, melynek egyesek lehet, figyelmet sem szentelnek, jelenthetik azt a kicsi pluszt, amivel eredményesebbek lehetünk.

Emblem Carp bot és Emblem Spod orsó teszt120 méter? Könnyedén elérhető!

 

Az idei szezon első megmérettetésének helyszíne a Harsányi horgásztó volt, ahol az eredményes horgászathoz elég távol kellett horgászni, ezért a Daiwa Emblem családot választottam társul. A sors hamarosan úgy hozta, hogy egy baráti meghívásnak eleget téve egy teljesen más adottságokkal rendelkező vízen is próbára tehettem ugyanezt a felszerelést, ahol viszont közelre, 60-70 méterre kellett csak pecázni.