Feel Alive.

Termék keresés:

24Egy nehéz nap a Dunán

 

Bizonyára mindenki átélt már legalább egy olyan napot, amikor úgy érezte, hogy aznap minden és mindenki összeesküdött ellene, valahogy minden balul sül el, folyamatosan akadályba ütközik, azonban a nap végén mégis történik valami jó, és annak hatására a sok bosszúság hirtelen köddé válik. Ez az élethelyzet esetenként a horgászatban is megjelenik. A horgászat önmagában is egy bizonytalan hobbi, a siker soha nem garantált. A jó eredményért bizony sokszor meg kell küzdeni, legyőzve időjárási, földrajzi, logisztikai, stb. problémákat. Már sejthetitek, hogy egy ilyen bevezető után ez az írás nem egy tökéletesen megszervezett, flottul lezajló horgászatról fog szólni. Épp ellenkezőleg…

A jutalomPárhuzamos vagy merőleges?

 

Horgászat és matematika? Hogyan függ ez össze? Csak nem matekóra következik? Megnyugtatok mindenkit – főleg azt, akinek az iskolában nem ez volt a kedvenc tantárgya –, most egész másról lesz szó. A téma ezúttal is a feederhorgászat lesz, azonban most egy csipetnyi geometria is kerül bele. Hogy ez a két műfaj mégis hogyan fér meg egymás mellett? Hamarosan kiderül…!

Daiwa Tournament 400 Seat BoxVersenyláda praktikák a feederbotos horgászatban

 

Aki versenyzésre adja a fejét, előbb-utóbb szembesül azzal, hogy a jó eredmény elérésének egyik fontos eleme a gyorsaság. A gyorsaság egyik legnagyobb ellensége pedig a kényelem. Hogyan lehetünk gyorsabbak? A válasz egyszerű. Úgy, hogy horgászat közben minden szükséges eszköz és csali elérhető távolságban van, magyarán körbevesz minket. Nem véletlen, hogy rangos horgászversenyeken csak elvétve találkozunk kényelmes horgászfotellel vagy horgász-székkel. A gyorsaság egyik legfontosabb biztosítéka a megfelelő kiegé-szítőkkel felszerelt versenyláda!