Feel Alive.

Termék keresés:

Will Raison neve valószinűleg ismerős a horgászvilágban járatosak körében. A világbajnok horgász a Daiwa szakembereivel együtt olyan minőségi etetőanyag termékcsaládot fejlesztettek ki, ami teljesíti a modern horgászok elvárásait: prémium minőségű alapanyagok, gyors elkészítés, könnyen kezelhető állag és hatékony működésbe lépés a vízbe kerülés pillanatában – ez az Advantage Baits.

Etetőanyagok minden helyzetre

Az etetőanyagok kialakításakor a fő cél az volt, hogy az öt típussal eleget tegyünk napjaink legnépszerűbb horgászmódszereinek. Így az Advantage Baits etetőanyagok az alábbi típusokban érhetők el.

 

1

 F1 – kárászokhoz és kisebb testű pontyokhoz

Ennek a típusnak aprított pellet az alapja, ennek köszönhetően több vizet képes felvenni és a vízbe érést követően azonnal felhősödni kezd, így vonzza etetésre a halakat. Ideális választás sekély partszakaszokon, amikor kis vízben szeretnénk felhősíteni, illetve távoli partok elé horgászni is.

 

 

4 Big Carp – kapitális pontyokhoz

A kifejezetten nagy méretű pontyokhoz kifejlesztett etetőanyag sok vizet képes felvenni, nehéz és homogén keverék készíthető belőle. Egészen nagy, látható darabokkal tarkított, szőnyegszerű etetést képez, garantáltan helyben tartja a halat. Jól tapad, így nagyarányú szemes csalit (kukorica, döglött csonti) is bele lehet tenni.

 

 

3Method Mix – method feederezéshez

Method feederezéshez a lehető legjobb választás. Ez a sokoldalú etetőanyag finom textúrájú, ennek ellenére alig veszít magából becsobbanáskor és csak leérve a fenékre kezd el lebomlani – itt is csak annyira, amennire épp szükséges: fellazulva kiengedi magából a csalit. Alacsony halliszt hányadával kikerülhető a halak eltelítése. A Method Mix önmagában és mikropellettel keverve is használható, tetszőleges arányban.

 

2Green Bream – dévérekhez és keszegfélékhez

Ennek a típusnak a halliszt-arányát úgy finomhangoltuk, hogy az agresszívabb, nyári táplálkozás idején és a könnyebb etetést igénylő, téli körülmény között is odavonzza és hatékonyan ott tartsa a dévéreket, keszegféléket az etetésen. A Green Bream-ből formázott gombócok nagyobb darabokat is tartalmaznak, így bontásuk is teljesen megfelelően történik.

 

 

5All Round – amikor nem tudjuk, pontosan mire is célzunk

Vannak olyan vizek, ahol olyan gazdag a halállomány, hogy a horgászat megkezdésekor se tudjuk még pontosan, hogy mi is akad majd a horogra, milyen halfajok elérése a fő cél. Az All Round keveréket pontosan ezekhez a helyzetekhez ajánljuk. Ideális keszegfélékhez, bodorkákhoz, sügérekhez, és akár a nagyobb pontyokhoz is. Nedvesebb és szárazabb állaggal is használható.

 

groundbaits cikkbe

Csali szettek különféle aromákkal

Háromféle csomagban érhető el a Method Box. Mindegyik kiváló pelleteket tartalmaz, gyorsan és könnyen elkészíthető, összesen két dolog kell a tökéletes csali elkészítéséhez: víz és az adott aromájú attraktor. Csak rá kell önteni a pelletekre a vizet és az attraktor, jól összerázni a keveréket, várni fél-egy órát és már kész is. Állagának köszönhetően könnyen formázható, becsobbanáskor alig veszít anyagot,a fenékre érve viszont azonnal dolgozni kezd: könnyedén kiengedi magából a horogcsalit, maximálisan támogatva ezzel a horgászat sikerességét. A háromféle csomag aromái: a zöld Betaine, a vörös Krill és a természetes színű Scopex.

method box cikkbe

Horogcsalik négy színben, dobozonként két méretben

Félig felúszó jellegű horogcsalijaink legyőzhetetlen ellenfelek – feederhez vagy lebegő csalinak terveztük őket. Kétféle horogméret található minden dobozban: 6/8mm-esek és 8/10mm-esek. Érdemes kísérletezni ezekkel a méretekkel, így kiegyensúlyozhatjuk a csalit a tökéletes halfogás érdekében. Csalitüskével és gumigyűrűvel is rögzíthetőek, négyféle színben érhetőek el: Yellow (Sweetcorn), Red Krill, Orange (Chocolate) és Natural (Scopex).

horogcsalik cikkbe