Feel Alive.

Termék keresés:

14WHISKER 25QDA

Nagyhalas orsó, 25mm dobemeléssel Koncepciónk kedvező fogadtatásra talált. A speciális fejlesztésű 25mm-es dobemelés a nagy dobátmérővel kombinálva lehetővé teszi egy nagyon kicsi, kompakt orsóházas, hosszú dobú távdobó orsó létrehozását. Egy klasszikus Big Pit orsó funkcióját kapja egy lényegesen kisebb és könnyebb orsótesttel.

13Tournament Basia 45 SCW QD

A Tournament Basia 45 SCW QD orsóval a DAIWA újra nyomatékosan bebizonyítja, mit lehet elérni a legmodernebb gyártási technológiák és orsóépítési, műszaki knowhow birtokában. A műszaki tartalom és design kombinációja szemet gyönyörködtetővé teszi ezt az orsót, és új ikont teremt a pontyhorgászatban.

12Sleep system ágy

Az új DAIWA Sleep System ágy a komfortos alvás csúcsát kínálja! A minőségi, masszív habmatrac hosszú horgásztúrák alatt is komfortot biztosít és teljesen vízszintesre állítható. Felületére integráltunk egy minőségi, 2 rétegű hálózsákot, amely szinte a teljes horgászszezonban használható.

11Infinity System botzsák

Ezt az okos botzsákot pontosan beállíthatja a kívánt bothosszhoz. Passzol az 50mm keverőgyűrűs, 10lábas (3m), 12lábas (3,6m) és 13lábas (3,9m) botokhoz. A botzsák felső része a bothosszhoz állítható. Használható külső bottartóként a másik 3-botos IS botzsákhoz is, hogy további botokat vigyünk magunkkal benne.

10Overbed szék

A DAIWA Overbed fotel sokoldalúan használható - bojlis ágyként, de normál fotelként is. Állítható első lábakkal, sárálló lábkiképzéssel. Acél keretes.

 

8

Infinity System táskák és tartozékok

Az új, minőségi és funkcionális táska- és tartozék-kínálatot a modern pontyhorgászat igényeire reagálva fejlesztettük, legyen szó akár rapid pecáról, akár hosszabb horgásztúráról. Egész Európából segítségül hívtuk teszthorgászainkat és tanácsadóinkat, hogy mit visz magával rendszerint egy pontyhorgász, azt hogyan használja és azt is, hogyan tárolja azt a sátorban.

 7Összehajtható szék kartámasszal

Ez az extrém kényelmes, kartámaszos szék acél kerettel készül, vastag párnázásának köszönhetően puha és kellemes üléskomfortot nyújt. A kerek sártappancsok magassága az első részen egyedileg állítható, egyenetlen felületen is optimális tartást adnak. Ideális pihenéshez. A széket könnyedén össze lehet csukni, helytakarékosan szállítható, használható.

6

Felúszó mérőzsák

Ez a mérőzsák optimális védelmet nyújt a pontyoknak - halkímélő az anyaga, keretében a felúszó testnek köszönhetően a halat különösen kíméletesen lehet visszaengedni. A fluoreszkáló csíkkal sötétben is könnyen megtalálható. Zsinórral és réz-menettel, leszúróhoz rögzíthető kivitelben.

 

5

Infinity System - EXT Rod Holdall

Bélelet szállítózsák egy darab 9lábas (2,7m) vagy 10lábas (3m) Extension bojlis botnak. Optimális védelem a botok számára. Ezt a botzsákot rögzítheti kívülről a 3 botos Extension Carp botoknak készített IS botzsákra, hogy annak kapacitását megnövelje, legfeljebb 5 botra.

 

4Crosscast Extension Carp

A Crosscast széria Extendable, azaz toldós verziója teleszkópos nyéltaggal készül, emiatt nagyon könnyen és helytakarékosan szállítható. Ezek a botok egy 130cm-es botzsákba is beférnek, de az autóban vagy csónakban sem foglalnak sok helyet.

 

3Crosscast pontymerítő

Az új Crosscast bojlis merítő 180cm nyélhosszal kapható, egyrészes és kétrészes nyéllel is. Az erős karbon merítőnyél 3K karbonszövet felületű, kézbe fogva könnyű és nagy erőtartalék rejlik benne. A 30cm hosszú zsugorcső nyélborítás nedves kézzel is biztos fogást ad.

 

2Black Widow pontymerítő

A Black Widow bojlis merítő két különböző változatban kapható - a 180 centiméteres, egyrészes karbon merítőnyeles változat parti horgászatra ideális. A teleszkópos, 180 cm-es helytakarékosan szállítható és partról, meg csónakból egyaránt biztosan szákolhatunk vele.

 

1Black Widow Extension Carp

A Black Widow bojlis sorozat Extendable, azaz toldós verziója teleszkópos nyéltaggal készül. A HMC+ karbonból készült botokat így különösen helytakarékosan szállíthatók és tárolhatók. Ezeknek a botoknak spicchangsúlyos akciója van, emellett igen gerincesek.