Feel Alive.

Termék keresés:

19Horgássz bárhol, az Exist tökéletes horgászélményt garantál!

20Az új 2015-ös Infinity Q orsót bemutja a Daiwa pergető csapata, Sztahovits Péter és Nagy András.

21Bemutatkozik a megújult Morethan orsó Mag Sealed golyóscsapágyakkal és zsinórvezető görgővel.

23Az Exceler széria új tagja. Extrém sima futás és kitűnő kidolgozottság.

24Tatula 100XSL Type R és Tatula 200HSL

26Új balkezes multiorsó Level Wind zsinórvezetéssel.

27122cm-es zsinórbehúzású rakétázó orsó. A CastLock mechanizmus megakadályozza, hogy véletlenül átcsapódjon a felkapókar dobás közben. A dobon található két zsinórbeakasztó klip könnyebben megoldhatóvá teszi a megcélzott etetések pontos megdobását.

28Az 5500-as méret 15kg fékerővel bír, a 8000-es méretet extrém horgászatra tervezték sárgaúszójú tonhal, GT és spanyolmakrélafélék ellen. A 8000-es fékereje 30kg.

29A Tournament AGS sorozat a Daiwa kis szériás, rendkívül magas színvonalat képviselő pergetőbot családja AGS karbon gyűrűsorral szerelve. X45-ös szálirány elrendezésű karbon a gyors akcióért.

Kiegyensúlyozott pergetőbot széria, speciális alkalmazási területekre. HVF karbon blank, Fuji orsótartó, Fuji Alconite K-gyűrűk, AAA parafa nyél. Dobósúly tartományok: 7-28g, 8-35g, 50-100g, 15-50g,

Extrém könnyű blank, minőségi alapanyagok és kidolgozás. Az új R'Nessa sorozat széles választékába a műcsalis pergetés szinte minden ágazata számára készült bot. R'Nessa Ultra Light Spin, Spin, Jiggerspin és Sea Trout botok széles méret és dobósúly tartományban.

A Procaster botcsalád szinte teljesen lefedi a peremfutó orsós pergetés valamennyi válfajának igényeit. A vékony, nagyon könnyű High Modulus - nagy rugalmasságú - karbon blank spiccakciója gondoskodik az optimális érzékenységről, különösen gumihalas és twisteres horgászat során.

A Daiwa az Exceler sorozattal kalssziku és speciális pergetőbotok széles választékát kínálja. Nagy rugalmasságú karbonszálas alapanyag az extrém karcsúságért és gyors spicc-akcióért.

Az utazó botok egyre népszerűbbek. A többrészes botok gyártástechnológiája annyit fejlődött, hogy manapság már lehet olyan többrészes botot építeni, amely közel azonos akcióval bír, mint egy kétrészes.

A Basiair név évek óta egyet jelent a pontyhorgászat csúcs-szegmensével. AGS karbon gyűrűk, 3DX karbon rácshálós felület, V-Joint csapos csatlakozás, SVF karbon alapanyag.

Az új Emblem blankja hihetetlenül erős és nagy dobásokat tesz lehetővé. A szigorú karbon bottest a nagy dobások során egészen a nyélig feltöltődik és extrém távolságra repíti a szereléket. High Modulus karbon blank, Fuji Alconite gyűrűk, Fuji orsótartó.

Klasszikus spiccakciós, gerinces pontyos botok. Karcsú és kiegyensúlyozott blank. Fárasztáskor a nyéltag is besegít a harcba, játszva hárítja a bot a támadásokat. Kétlábas titánium-oxid gyűrűkkel, FUJI orsótartóval, szőtt karbon nyéltaggal és minőségi EVA nyél lezárással készül. A 3,90m-es modellek 50mm-es keverőgyűrűvel készültek.

Új Daiwa Aqualite Feeder és Powermesh Feeder botok

A Sealine botok legendásak a tengeri horgászok körében.

Új Daiwa gumicsalik: Skinny Kick, D'Swim, Spintail Shad

AIRD multis botszéria három méretben.

A Daiwa Emcast Carp 50mm-es keverőgyűrűvel készült bojlis és rakétázó botcsalád.

Kitűnő minőségű karbonból készült ultravékony blank. Könnyű és erős botok, 3m, 3,3m és 3,6m hosszban.

Daiwa Carp Feeder: kisebb horgásztavakra ideális method feeder botok. Pontyhorgászatra, dévérre, keszegre, bodorkára, 40-45 méterre horgászva.

Karcsú, könnyű, kiegyensúlyozott botok két rezgőspiccel. A 3m és 3,3m-es modellek method feeder botok. Létezik azonban 3,6m és 3,9m hossz is változatosabb felhasználási lehetőséggel.

A Daiwa gumicsali választék új elemei és új jigfejek kerülnek bemutatásra.

Új Daiwa wobbler, gumicsali, béka és szilikon szoknyás jigfej bemutatója

D-Treble hármashorog, Saltiga trailer hook, W-Snap

A pontyos táskák még bővebb választékát keresd a Daiwa partnerboltokban!

A Black Widow kínálatában bemutatkoznak az új botzsákok, hordtáskák, pontyos székek, ágyak, mérlegelő zsákok. A többi kiegészítőért böngészd a katalógust a www.daiwa-info.hu oldalon.

Új Daiwa UK Tournament 500 láda